Gemlik HEPAR Seçimlerde İddialı



Gemlik’te yeniden siyaset sahnesine çıkan HEPAR ilçe teşkilatı yerel basın ile tanışma toplantısında bir araya geldiler. Efsane komutanlardan Osman Pamukoğlu’nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi Gemlik İlçe başkanlığı Mahir Dağ başkanlığında yerel seçimler öncesi ilçe siyasetine hızlı bir giriş yaptı.

Kahvaltılı basın toplantısına ilçe başkanı Mahir Dağ’ın yanı sıra ilçe başkan yardımcısı Reyhan Aydın’ın yanı sıra Salih Üre, Ferhat Akın ve Selahattin Bal ile Özkan Çetin’in katıldığı programa, Eşref Dinçer mahallesinde 30 Mart seçimlerinde muhtar adayı olan Yusuf Güngör Al’da katılarak destek verdi.

HEPAR İlçe başkanı Mahir Dağ, Gemlik yerelinde siyasette güzel şeyler yapmak istiyoruz. 2014 yılında yapılacak yerel yönetimler seçimlerine katılacağız. Ayrıca milletvekili seçimlerine de yoğun olarak hazırlanacağız.
Yeni yönetim kurulu ile yola çıktık. Amacımız, Gemlik için güzel şeyler yapmak. Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu’ nun desteğini aldık. Belediye seçimlerin de aday çıkaracağız. Güçlü bir meclis  kadrosu ile halkımızın karşısına çıkacağız. Gemlik’te geçici değil, kalıcı olmaya geldik.
21 kişilik yönetim kurulumuz ile hizmete hazırız. İstiklal Caddesinde Kadıoğlu pide salonu üstünde Sancar İşhanında tutuğumuz büromuz her gün açık.  Burada arkadaşlarımız partimize üye kaydediyor. Partimizin ilkeleri ve tüzüğünü kabul eden tüm Gemliklileri aramızda görmek istiyoruz” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top