CEM EVİ YENİLENİYOR



 

   Gemlik Belediyesi’nin Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Programları kapsamında organize ettiği ibadethanelere yönelik hizmetler devam ediyor. Gemlik Belediyesi, Yıldırım Holding ile işbirliği çerçevesinde Hünkâr Hacı Bektaşi Veli Derneğine 600 metrekarelik yeni hizmet alanı yapıyor. Mevcut Cem Evinin çatı katında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ibadethaneye 400 kişilik yeni mutfak, cenaze etkinlikleri birimi, lavabo ve yemekhane yapılacak.

   Dernek Başkanı Ahmet Gazi Memiş ile birlikte çalışmaların yapıldığı ibadethane alanında gezip, incelemelerde bulunup bilgiler alan Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, cami ve cem evi ayrımı yapmadan tüm ibadethanelerin eksikliklerinin ivedilikle giderildiğini söyledi. “Farklılıklarımız Zenginliğimizdir” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Yıldırım Holding ile işbirliği çerçevesinde yapılan yenileme ve hizmet binası çalışmalarını Muharrem ayına kadar bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Alt yapı ve düzenleme çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Refik Yılmaz, boya, badana, çevre düzenlemesi, kapı ve pencere kaplama dışında kalorifer ısıtma tesisatının da ay içinde tamamlanacağını müjdeledi.

   Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’a teşekkür eden Hünkâr Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Ahmet Gazi Memiş’de, başta Muharrem Yemeği ve cenaze hizmetleri olmak üzere yenileme çalışmalarının Cem Evi’ne ve Gemlikli Alevilere hizmet vereceğini bildirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top